Дадете им можност на вашите идеи да станат реалност!

Имате идеја за проект која би имала големо влијание, но немате доволно средства да ја реализирате?
Сте слушнале за можностите за финансирање со помош на програмите на Европската комисија, но не сте сигурни како да стигнете до тие средства?

Учесниците на Академијата за ЕУ фондови (EU Funding Accelerator & Academy) добиваат едукација, подготовка и изработка на апликација за ЕУ грант, со вклучени 2 и 3 дена практична подготовка и обуки во Скопје во терминот во месец февруари. (23-24.02)
Дополнително, учесниците добиваат и консултантски 20 дена за дводневните и 40 дена за тридневните подготовки.
Ќе имаат можност да работат со партнери и странски експерти, консултанти од ЕУ земји членки во пакетот кој е вклучен во агендата и акциониот план за избраната тренинг подготовка.

За кого е наменета:
Учеството е наменето за сите правни и физички лица претставници на организации, или пак за лична надоградба за сертифициран „EU Funding Manager“.

Годишна програма:
Во годишната програма за подготовка на апликации за ЕУ грантови, покрај редовната програма, нудиме 2 дневни и 5 дневни тренинг обуки преку есен кои ќе ви овозможат да стекнете есенцијални, практични и напредни знаења и вештини за успешно да го менаџирате процесот на аплицирање, добивање и имплементација на грант.

Немена на грантовските средства:
Ова е бенефит за вашето правно лице, за развој на нов производ, за набавка на нова опрема, за продирање на нов пазар, комерцијализација на иновација или промоција на вашата компанија или организација.

За повеќе информации, како и за апликација:

https://www.facebook.com/events/347331458956402/

https://www.facebook.com/eufunding.accelerator/